Новини

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[13.09.2023]

УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КАРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Условия за издаване на карти за пътуване на деца и ученици .

1. Деца и ученици до 10 навършени години пътуват безплатно в градския и междуселищен транспорт , срещу издадена карта за пътуване.

2. Карти за пътуване на деца до 10 нав.год. по градските линии се издават на всички пунктове за продажба на билети и карти, по спирките на градския транспорт , срещу представен акт за раждане от родител или служебна бележка от учебното заведение.

3. Картите за пътуване на деца до 10 нав.год. по междуселищните линии се издават на пунктовете за билети и карти пред ДКЦ-2 и на спирката срещу Автогарата, срещу акт за раждане или служебна бележка от учебното заведение.

4. Карти на учениците с навършени 10 години са едномесечни с цена за една линия от 12.00лв., за цяла градска мрежа от 18.00лв. и се издават от всички пунктове за билети и карти по спирките на градския транспорт, срещу представена ученическа карта или заверена бележка от учебното заведение и снимка.

5. Карти на учениците с навършени 10 години до 7-ми клас вкл., пътуващи от селата до учебните заведения в Сливен са с цена от 18.00 лв. и се издават на пунктовете за билети и карти пред ДКЦ-2 и на спирката срещу Автогарата, срещу представена ученическа карта или заверена служебна бележка от учебното заведение.

6.Учениците от 8-ми до 12-ти клас пътуват с безплатни карти от селата до учебните заведения в Сливен , след представен списък от училищата.Картите се издават на пункта за билети и карти срещу Автогарата, срещу ученическа карта и актуална снимка.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ